Fifteen24 helpt startups, KMO's en bedrijven bij het ontdekken
en uitbouwen van hun business potentieel in de Verenigde Staten.

Jouw marketing coach voor de Amerikaanse markt

Je overweegt om een versnelling hoger te schakelen voor je bedrijf, en dat in de VS? Mooi! Tot jouw dienst staat een ervaren team van marketeers die jouw Amerikaanse marktkansen en -opportuniteiten blootleggen.

Krijg toegang tot een breed lokaal netwerk, bouw een plaatselijk sterk en betrouwbaar merk, genereer je eerste leads aan de andere kant van de oceaan en stoom je bedrijf klaar voor een succesverhaal in de Verenigde Staten!

Marketing Accelerator Programma

Ontdek ons Marketing Accelerator Programma voor de Amerikaanse markt. Maak een proefrit van 4 maanden en verken jouw business potentieel in the USA.

Jouw lokale marketing coach

Je bent reeds actief in de Verenigde Staten, maar je hebt advies en ondersteuning nodig met jouw lokale marketing activiteiten? Het Fifteen24 team staat voor je klaar.

Afsprakenprogramma prospectiereis

Plan je een prospectiereis naar New York? Fifteen24 vult jouw agenda met interessante contacten, prospecten, boeiende netwerkavonden en bedrijfsbezoeken. Een individueel afsprakenprogramma.

Workshops in NYC

Klaar om de Amerikaanse markt te veroveren? Neem deel aan inspirerende en praktijkgerichte workshops in New York, The City That Never Sleeps.

Denk groots, neem kleine stappen.

Maak je Amerikaanse dromen waar, zonder financiële verrassingen

Het is tijd om die sprong over de grote plas te wagen. Dus denk groots, maar neem kleine stapjes. Verken de lokale markt en ontdek nieuwe opportuniteiten. Verzamel waardevolle productfeedback en marktinzichten voor je beslist om tijd en geld te investeren en je bedrijf in de VS te lanceren. Eén ding is zeker: wie proeft van de Amerikaanse markt, krijgt ongetwijfeld de smaak te pakken.

  • Creëer naamsbekendheid voor je merk
  • Verzamel waardevolle feedback over je dienst of product
  • Onderzoek de markt en vergaar inzichten over je doelgroep
  • Genereer je eerste leads op de Amerikaanse markt
  • Verken de mogelijkheden alvorens je de stap naar de VS zet

Ontdek vandaag nog jouw mogelijkheden om uit te breiden naar de VS!

Blog

Ja, er is meer dan alleen Google. Ken je Yelp, DuckDuckGo en MerchantCircle?

Door Florence Brusselmans | 27 april 2017

Of je nu in België of in de Verenigde Staten woont, iedereen zoekt informatie op online. Google is in de VS, net zoals in België, de meest gebruikte zoekmachine maar heeft er geen verpletterend marktaandeel.

Lees verder

8 tips voor een geslaagde business meeting in de Verenigde Staten

Door Mathieu Lanssens | 20 april 2017

Heb je een meeting in de VS? Dan ben je best goed voorbereid op het werktempo, de meeting cultuur, de typisch Amerikaanse uitdrukkingen en je Europese referenties…die mag je thuis laten. 

Lees verder

Nieuws

Infoavond zakendoen in de USA – September 2017 – Antwerpen & Gent

10 augustus 2017

Droom je om jouw product of dienst in de USA te lanceren? Heb je de ambitie om een bedrijf in de VS op te starten? Op 5 en 7 september 2017 houden we infoavonden in Antwerpen en Gent over zakendoen in de USA.

Lees verder