Fifteen24 helpt startups, KMO's en bedrijven bij het ontdekken
en uitbouwen van hun business potentieel in de Verenigde Staten.

Marketing advies en ondersteuning voor de Amerikaanse markt

Je overweegt om een versnelling hoger te schakelen voor je bedrijf, en dat in de VS? Mooi! Tot jouw dienst staat een ervaren team van marketeers die jouw Amerikaanse marktkansen en -opportuniteiten blootleggen.

Krijg toegang tot een breed lokaal netwerk, bouw een plaatselijk sterk en betrouwbaar merk, genereer je eerste leads aan de andere kant van de oceaan en stoom je bedrijf klaar voor een succesverhaal in de Verenigde Staten!

Ik ga op prospectiereis naar de VS

Plan je een prospectiereis naar New York? Fifteen24 vult jouw agenda met interessante contacten, prospecten, boeiende netwerkavonden en bedrijfsbezoeken. Een individueel afsprakenprogramma.

Ik wil naar de VS

Je wil met jouw product of dienst de Amerikaanse markt veroveren? Ontdek ons Market Testing programma. Maak een proefrit van 4 maanden en verken jouw business potentieel in de Verenigde Staten

Ik ben al actief in de VS

Je bent al aanwezig in de Verenigde Staten, maar je hebt advies en ondersteuning nodig met jouw lokale marketing activiteiten? Het Fifteen24 team staat voor je klaar.

Ik wil leren over zakendoen in de VS

Klaar om de Amerikaanse markt te veroveren? Neem deel aan inspirerende en praktijkgerichte workshops in New York, The City That Never Sleeps.

Denk groots, neem kleine stappen.

Maak je Amerikaanse dromen waar, zonder financiële verrassingen

Het is tijd om die sprong over de grote plas te wagen. Dus denk groots, maar neem kleine stapjes. Verken de lokale markt en ontdek nieuwe opportuniteiten. Verzamel waardevolle productfeedback en marktinzichten voor je beslist om tijd en geld te investeren en je bedrijf in de VS te lanceren. Eén ding is zeker: wie proeft van de Amerikaanse markt, krijgt ongetwijfeld de smaak te pakken.

  • Creëer naamsbekendheid voor je merk
  • Verzamel waardevolle feedback over je dienst of product
  • Onderzoek de markt en vergaar inzichten over je doelgroep
  • Genereer je eerste leads op de Amerikaanse markt
  • Verken de mogelijkheden alvorens je de stap naar de VS zet

Ontdek vandaag nog jouw mogelijkheden om uit te breiden naar de VS!

Blog

Mayweather Vs. McGregor: vechters of zakenlui?

Door Mathieu Lanssens | 25 augustus 2017

Vanavond barst in Las Vegas het veelbesproken gevecht los tussen de Amerikaanse bokslegende Floyd Mayweather en de Ierse Mixed Martial Arts superster Conor McGregor. Volgens vele critici maakt McGregor geen schijn van kans en draait de kamp puur om het geld. Het is dan ook big business voor de twee vechters…of moeten we zeggen “zakenlui”?

Lees verder

The Great American Eclipse en hoe Amerikaanse bedrijven munt slaan uit een zonsverduistering

Door Mathieu Lanssens | 22 augustus 2017

We zijn het ondertussen gewoon, Amerikanen maken van elke gebeurtenis ‘a momentous event’. Alles is ‘amazing’ en ‘an opportunity of a lifetime’. De voorbije dagen praatte iedereen over hetzelfde: de Great American Eclipse. De zonsverduistering haalde alle kranten, nam de homepage van Google over en was de voorbije dagen hét topic in de ochtendshows op…

Lees verder

Nieuws

Infoavond zakendoen in de USA – September 2017 – Antwerpen & Gent

10 augustus 2017

Droom je om jouw product of dienst in de USA te lanceren? Heb je de ambitie om een bedrijf in de VS op te starten? Op 5 en 7 september 2017 houden we infoavonden in Antwerpen en Gent over zakendoen in de USA.

Lees verder