BLOG

Mayweather Vs. McGregor: vechters of zakenlui?

25 augustus 2017

Vanavond barst in Las Vegas het veelbesproken gevecht los tussen de Amerikaanse bokslegende Floyd Mayweather en de Ierse Mixed Martial Arts superster Conor McGregor. Volgens vele critici maakt McGregor geen schijn van kans en draait de kamp puur om het geld. Het is dan ook big business voor de twee vechters…of moeten we zeggen “zakenlui”?

Lees verder
chiquita banana sun

The Great American Eclipse en hoe Amerikaanse bedrijven munt slaan uit een zonsverduistering

22 augustus 2017

We zijn het ondertussen gewoon, Amerikanen maken van elke gebeurtenis ‘a momentous event’. Alles is ‘amazing’ en ‘an opportunity of a lifetime’. De voorbije dagen praatte iedereen over hetzelfde: de Great American Eclipse. De zonsverduistering haalde alle kranten, nam de homepage van Google over en was de voorbije dagen hét topic in de ochtendshows op…

Lees verder
alternative search engines

Ja, er is meer dan alleen Google. Ken je Yelp, DuckDuckGo en MerchantCircle?

27 april 2017

Of je nu in België of in de Verenigde Staten woont, iedereen zoekt informatie op online. Google is in de VS, net zoals in België, de meest gebruikte zoekmachine maar heeft er geen verpletterend marktaandeel.

Lees verder
meeting in de VS

8 tips voor een geslaagde business meeting in de Verenigde Staten

20 april 2017

Heb je een meeting in de VS? Dan ben je best goed voorbereid op het werktempo, de meeting cultuur, de typisch Amerikaanse uitdrukkingen en je Europese referenties…die mag je thuis laten. 

Lees verder
video screenshot

5 tips om snel, makkelijk en budgetvriendelijke Facebook video’s te maken

22 maart 2017

Het Newsfeed algoritme van Facebook houdt van video, dat is duidelijk. Met een video scoor je niet alleen hoger, uit recent onderzoek blijkt dat video gemiddeld 135% meer organische bereik haalt dan het plaatsen van een foto. Het Facebook platform haalt dagelijks meer dan 8 miljard (!) video views en lijkt meer dan ooit te…

Lees verder

België is Amerika niet: 5 tips om je digitale marketing aan te passen aan Amerikaanse normen

7 maart 2017

België is Amerika niet. De Belgische consument verschilt ook van de Amerikaanse. De Amerikaanse consument heeft andere koopgewoontes, een verschillend online surf gedrag en andere verwachtingen.

Lees verder