Fifteen24 helpt startups, KMO's en bedrijven bij het ontdekken
en uitbouwen van hun business potentieel in de Verenigde Staten.

Marketing advies en ondersteuning voor de Amerikaanse markt

Je overweegt om een versnelling hoger te schakelen voor je bedrijf, en dat in de VS? Mooi! Tot jouw dienst staat een ervaren team van marketeers die jouw Amerikaanse marktkansen en -opportuniteiten blootleggen.

Krijg toegang tot een breed lokaal netwerk, bouw een plaatselijk sterk en betrouwbaar merk, genereer je eerste leads aan de andere kant van de oceaan en stoom je bedrijf klaar voor een succesverhaal in de Verenigde Staten!

Ik wil naar de VS

Je wil met jouw product of dienst de Amerikaanse markt veroveren? Ontdek ons Market Testing programma. Maak een proefrit van 4 maanden en verken jouw business potentieel in de Verenigde Staten

Lees meer

Ik ben al actief in de VS

Je bent al aanwezig in de Verenigde Staten, maar je hebt advies en ondersteuning nodig met jouw lokale marketing activiteiten?

Lees meer

Ik wil leren over zakendoen in de VS

Klaar om de Amerikaanse markt te veroveren? Wil je leren over zakendoen in de VS? Ontdek onze events, workshops en seminaries.

Lees meer

Denk groots, neem kleine stappen

Maak je Amerikaanse dromen waar, zonder financiële verrassingen

Het is tijd om die sprong over de grote plas te wagen. Dus denk groots, maar neem kleine stapjes. Verken de lokale markt en ontdek nieuwe opportuniteiten. Verzamel waardevolle productfeedback en marktinzichten voor je beslist om tijd en geld te investeren en je bedrijf in de VS te lanceren. Eén ding is zeker: wie proeft van de Amerikaanse markt, krijgt ongetwijfeld de smaak te pakken.

  • Creëer naamsbekendheid voor je merk
  • Verzamel waardevolle feedback over je dienst of product
  • Onderzoek de markt en vergaar inzichten over je doelgroep
  • Genereer je eerste leads op de Amerikaanse markt
  • Verken de mogelijkheden alvorens je de stap naar de VS zet

Ontdek vandaag nog jouw mogelijkheden om uit te breiden naar de VS!

Blog

Mayweather Vs. McGregor: vechters of zakenlui?

Vanavond barst in Las Vegas het veelbesproken gevecht los tussen de Amerikaanse bokslegende Floyd Mayweather en de Ierse Mixed Martial Arts superster Conor McGregor. Volgens vele critici maakt McGregor geen schijn van kans en draait de kamp puur om het geld. Het is dan ook big business voor de twee vechters…of moeten we zeggen “zakenlui”?

Lees verder

The Great American Eclipse en hoe Amerikaanse bedrijven munt slaan uit een zonsverduistering

We zijn het ondertussen gewoon, Amerikanen maken van elke gebeurtenis ‘a momentous event’. Alles is ‘amazing’ en ‘an opportunity of a lifetime’. De voorbije dagen praatte iedereen over hetzelfde: de Great American Eclipse. De zonsverduistering haalde alle kranten, nam de homepage van Google over en was de voorbije dagen hét topic in de ochtendshows op…

Lees verder

Ja, er is meer dan alleen Google. Ken je Yelp, DuckDuckGo en MerchantCircle?

Of je nu in België of in de Verenigde Staten woont, iedereen zoekt informatie op online. Google is in de VS, net zoals in België, de meest gebruikte zoekmachine maar heeft er geen verpletterend marktaandeel.

Lees verder