DIENSTEN

BUSINESS DEVELOPMENT

Dankzij onze fysieke nabijheid (met een kantoor in hartje New York), en een breed lokaal netwerk, zijn wij de ideale partner voor het testen van jouw marktpotentieel en het succesvol lanceren van jouw business in de VS.

 

 

MARKET TESTING

Wat als je het potentieel van jouw product of dienst in de VS eerst zou kunnen testen vooraleer je de grote stap waagt? Samen werken we een plan uit om jouw product of dienst bij de Amerikaanse consument te introduceren, te testen en na te gaan of je klaar bent om de VS markt te veroveren. En dit zonder grote financiële verassingen.

MARKETING ADVIES & ONDERSTEUNING

Je bent reeds actief in de Verenigde Staten, maar je hebt advies en ondersteuning nodig met jouw lokale marketing activiteiten? Je hebt nood aan een coach, een klankbord voor jezelf, je team of je lokale vertegenwoordiger om je marketing en lead generation activiteiten in de VS aan te scherpen? Het Fifteen24 team helpt jou met al jouw marketing uitdagingen, online èn offline.

SEMINARIES & WORKSHOPS

Neem deel aan inspirerende en praktijkgerichte workshops in New York, The City That Never Sleeps. Leer hoe je jouw product of dienst bekend maakt bij jouw Amerikaans doelpubliek en laat je inspireren door succesverhalen van ondernemers die het reeds gemaakt hebben in New York.

Let's Connect

79 Madison Ave (FL2)

New York City, NY 10016

hello@fifteen24.co

fifteen24 logo grayscale