MARKETING ADVIES & ONDERSTEUNING

We helpen jou bij al jouw marketing uitdagingen

Je bent met je product of dienst al actief in de Verenigde Staten. Misschien hebt je er wel al een kantoor met een 'local sales representative' die dagelijks uren aan de telefoon hangt, 300 emails per dag uitstuurt en misschien wel kilometers vreet om jouw bedrijf te promoten in de VS. Of je reist zelf een aantal keer per jaar naar de VS voor conferenties, beurzen en meetings met potentiële klanten.

Maar...

Noch jezelf noch je vertegenwoordiger hebben de tijd of de kennis om aan efficiënte marketing te doen.

  • Je hebt nood aan meer visibiliteit bij jouw Amerikaanse doelgroep,
  • Je huidige website spreekt de Amerikaanse consument niet aan,
  • Je hebt hulp nodig bij het uitbouwen en beheren van je aanwezigheid op de verschillende marketing kanalen (zoekmachines, advertenties, sociale media, emails, events...),
  • Je hebt heel wat e-mail adressen en contactgegevens maar geen tijd om er iets nuttigs mee te doen (zoals een e-mail campagne).

Je hebt al wat tijd en dollars geïnvesteerd in
marketing maar...

  • De resultaten blijven uit.
  • Je wil meer return-on-investment.
  • Je hebt nood aan een coach, een klankbord voor jezelf, je team of je lokale vertegenwoordiger om je marketing en lead generation activiteiten in de VS aan te scherpen.
  • Je hebt nood aan lokale marketeers met kennis van de Amerikaanse markt en consument die jouw marketing kanalen kunnen beheren.

Hoe gaan we te werk

1. Analyse huidige situatie

We onderzoeken wie je bent, wat jou onderscheidt van de concurrentie, wie je doelpubliek is en hoe de customer journey eruit ziet voor jouw merk.

2. Strategie & Plan van Aanpak

We werken een marketingstrategie en een implementatieplan uit om jouw naamsbekendheid in de VS op te bouwen en gebruiken research en betrouwbare data om te beslissen hoe we via welke kanalen potentiële klanten zullen aantrekken.

We werken onder meer aan website optimalisatie, zoekmachine marketing, social media, e-mail marketing en content marketing.

3. Advies, Ondersteuning, Coaching

Ons team ervaren marketers adviseert en ondersteunt jou bij het optimaliseren van jouw kanalen en campagnes op dagelijkse of wekelijkse basis. We gaan daarvoor telkens uit van jouw voorkeuren, scope en budget.

Samen bouwen we aan jouw toekomst in de VS.

Let's do this!

Contacteer ons en we kijken samen hoe we jou kunnen helpen met jouw marketing en communicatie in de USA.

Contacteer ons

(*) verplichte velden

Happy clients

"Fifteen24 bekijkt je business uitdaging met een creatief en veelzijdig oog. Vanuit het hart van de big apple geven ze insights in de consumenten en business markt, en onderschat het nooit, de markt is helemaal anders dan in België. Als bestaand bedrijf in de VS zijn ze voor ons de beste sparringpartner en inspiratiebron die we kunnen bedenken. Ze denken mee, voelen mee, volgen mee. Als je als Belgisch bedrijf Amerikaanse uitdagingen wil aangaan, zijn ze de beste link om inzicht te krijgen en een strategie uit te bouwen voor een markt ver van huis, op een manier die toch als thuis aanvoelt."

-- Katline Cauwels, Director MSquash

"We love how they make every meeting so personal and how much time and thought they put into the project. We feel like they truly share the same passion we have for our business. We are especially appreciative of the way they understood from day 1 we are a small business with limited budgets to invest in marketing. They worked with us on a timeline of what we could do now and what we can do in the future when business is already with financials on track." 

-- Jaqueline Queiroz, Sales and Marketing Manager Mojo

"They're the pros. I’m really confident they are the right team to help us with putting our brand and products forward."

-- Thierry Herbert, Founder ERNEST NY