WIE ZIJN WE

Fifteen24

Als team van Belgische marketeers kozen we ervoor om onze dromen waar te maken in New York. Samen met onze Amerikaanse collega’s zetten we alles op alles om jouw business van de grond te krijgen in de VS.

Onze kennis van de lokale markt en onze fysieke nabijheid, met een kantoor in hartje New York, geven jou een streepje voor op de concurrentie wanneer je jouw merk hier wil lanceren.

Onze missie

Onze missie bestaat erin om innovatieve en doeltreffende marketingoplossingen aan te bieden.

Marketingoplossingen die kleine en grote bedrijven helpen om hun business uit te breiden en hun doelen te bereiken in de Verenigde Staten.

Team

Mathieu Lanssens

MATHIEU LANSSENS

CEO & Business Development Manager

Mathieu heeft meer dan 13 jaar ervaring in marketing en e-commerce. Hij begon zijn carrière bij Avis Rent A Car, daarna volgden Thomas Cook en NMBS. In 2012 richtte hij digital strategy & marketing agency Invisible Puppy op waar hij voor startups, KMO's en grote bedrijven werkte in de retail, telecom, bouw, finance, travel, automotive en transport sectoren. In 2017 verhuisde hij naar New York City voor een nieuwe hoofdstuk: Fifteen 24 Inc.

Florence Brusselmans

FLORENCE BRUSSELMANS

Project Manager & Marketing Executive

Florence leerde de kneepjes van het vak kennen bij het digitale marketing agency Invisible Puppy. Als digital marketeer werkte ze mee aan marketing en communicatie projecten voor startups, KMO’s en grotere ondernemingen . Ze werkte onder meer voor Delhaize, Bank Nagelmackers, Parcify, Mister Minit, ERA Belgium, Smet Staircases en Versele-Laga. Een gedreven, ambitieuze jongedame die na een leerrijke periode bij Invisible Puppy een nieuwe grote uitdaging aangaat bij Fifteen24 Inc in the City That Never Sleeps.

statue-of-liberty-new-york-

THE INTERN

Coming Soon

...

Happy clients

katline cauwels

Katline Cauwels
Director MSquash

"Fifteen24 bekijkt je business uitdaging met een creatief en veelzijdig oog. Vanuit het hart van de big apple geven ze insights in de consumenten en business markt, en onderschat het nooit, de markt is helemaal anders dan in België. Als bestaand bedrijf in de VS zijn ze voor ons de beste sparringpartner en inspiratiebron die we kunnen bedenken. Ze denken mee, voelen mee, volgen mee. Als je als Belgisch bedrijf Amerikaanse uitdagingen wil aangaan, zijn ze de beste link om inzicht te krijgen en een strategie uit te bouwen voor een markt ver van huis, op een manier die toch als thuis aanvoelt."

jaqueline

Jaqueline Queiroz, Sales and Marketing Manager
Mojo Chocolate Mousse

"We love how they make every meeting so personal and how much time and thought they put into the project. We feel like they truly share the same passion we have for our business. We are especially appreciative of the way they understood from day 1 we are a small business with limited budgets to invest in marketing. They worked with us with a timeline of what we could do now and what we can do in the future when business is already with financials on track

thierry

Thierry Herbert
Founder ERNEST NY

"They're the pro's, I’m really confident they are the right team to help us with putting our brand and products forward."

Let's Connect

79 Madison Ave (FL2)

New York City, NY 10016

hello@fifteen24.co

fifteen24 logo grayscale